07.12.2019

Het ontwerp is klaar

Uitbreiding vakantiehuisje Ouddorp

In de zomer ben ik benaderd door twee lieve mensen die graag hun vakantiehuisje zouden willen uitbreiden. Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheid om een grotere badkamer met apart toilet en een extra kamer toe te voegen. 

Het lijkt misschien een hele kleine opdracht, maar ik heb hier met net zo veel liefde en plezier aan gewerkt als aan grote projecten. Het belangrijkste voor mij in dit project is dat ik de klant echt heb leren kennen en dat we samen een ontwerp hebben gemaakt dat perfect bij hen past.

Nu wachten we nog op de offertes van enkele aannemers zodat we volgend jaar kunnen gaan bouwen.

Ontwerp verbouwing aanbouwvakantiehuis Ouddorp
Ontwerp verbouwing aanbouwvakantiehuis Ouddorp
Ontwerp verbouwing aanbouwvakantiehuis Ouddorp
Ontwerp verbouwing aanbouwvakantiehuis Ouddorp

wil je meer weten, neem gerust contact met mij op