Anneke van Tienen - Jalink

Van Tienen Architectuur is op 1 januari 2019 gestart door Anneke van Tienen-Jalink.
Na 11 jaar in loondienst gewerkt te hebben wordt mijn droom werkelijk, ik ga voor mezelf beginnen. 

Mijn ambitie als architect is om ook jouw (woon)droom te verwezenlijken in een prachtig ontwerp. Het ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook een prettige plek zijn om in te verblijven. Daarom is het gedrag van mensen voor mij een belangrijke inspiratie voor het (interieur)ontwerp. Een goede gebouwde omgeving heeft een belangrijke invloed op het welbevinden van de mensen. 

Ik sta dan ook graag klaar voor anderen, zo ben ik al enkele jaren betrokken bij Archikidz in Rotterdam en vind ik het leuk om kinderen met een minder ruime blik met het vak kennis te laten maken zoals ik ook heb gedaan bij Petje af. Sinds kort ben ik als vrijwilliger en hulp van citylab010 bezig met het realiseren van een droomstraat in Rotterdam Noord om de wijk mooier te maken en interactie tussen de buurt bewoners te stimuleren.

Naast mijn werk hou ik van de wereld ontdekken. Het avontuur tegemoet. Mijn rugzak pakken en voor een jaar naar Japan, Australië, Nieuw Zeeland en China was echt mijn mooiste avontuur. Ik ben dan ook geïnteresseerd in andere culturen.

 

Spreekt mijn werk je aan en wil je meer weten? 

Neem gerust contact op via anneke@vantienenarchitectuur.nl of bel 06 4309 2105.

wil je meer weten, neem gerust contact met mij op