van concept tot volume

Woningen in het slagenlandschap worden meestal volgend op het kavel geplaatst, maar deze plek heeft zoveel mooie uitzichten dat we gekozen hebben om  de woning over meerdere slagen heen te leggen. Door het totale volume op te knippen in drie gebouwdelen ontstaat er een ensemble van gebouwen waarbij nog meer woonkwaliteit gemaakt kan worden. Zo is er vanuit iedere plek in het huis een verbinding met zoveel mogelijk unieke uitzichten die het landschap te bieden heeft.

 

1 Terras
2 Woonkeuken
3 Entree
4 Terras
5 Woonkamer
6 Eetkamer
7 Werktuigen loods
8 Slaapkamer
9 Garage
10 Entree poort
11 Werkruimte
12 Wintertuin
13 Courtyard
14 Woning I voor verhuur
15 Woning II voor verhuur

 

de poort waardoor je heen rijdt als je de courtyard op komt

dubbel hoge entree hal met uitzicht op de courtyard en op de open plek die gemaakt is in het bos

werken in de tuinkamer waar de knotwilgen binnen zijn geplaatst

koken en slapen met vrij uitzicht over de weilanden

ontelbaar mooie uitzichten

In dienst van Groosman Partners ontworpen samen met Mark Siebers

wil je meer weten, neem gerust contact met mij op